Facebook
+36 20 / 919 0361
arcmasarc@gmail.com

A BABOR luxuskezelései az alábbi termékcsoportokkal történnek.

DOCTOR BABOR - Precíz megoldások minden szépségigényre

A DOCTOR BABOR professzionális bőrápoló sorozat a precíziós kozmetikában a "made in Germany"-t jelenti. Válogatott aktív összetevőin alapuló nagyhatékonyságú formuláival a DOCTOR BABOR szettjeivel új korszak kezdődött az orvoskozmetológia területén. 1956-ban, amikor Dr. Michael Babor kifejletszette a BABOR első precíziós formuláit, az olyan kifejezések, mint "orvoskozmetológia", vagy a "DOCTOR" márka még nem is léteztek.

HSR - Lifting és öregedésgátlás a legmagasabb szinten

A HSR Lifting egy luxus, öregedésgátló bőrápoló-család, amely minden bőrtípusra megfelel. A ráncképződés legfőbb okaival száll szembe: a teltség- és rugalmasságvesztés, a bőr anyagcseréjének lassulása, és a bőrmátrix keményedése. Öt nagyhatékonyságú aktív összetevő ötvözete száll szembe minden típusú ránccal, és a bőr tónusvesztésével. Ennek a precíziós, feszesítő hatású bőrápoló termékcsaládnak innovatív és széles skálája biztosítja, hogy a bőr simább, rugalmasabb, fiatalosabb.

REVERSIVE - Bőrápolás a forradalmi RE-YOUTH COMPLEX-szel, mely visszafordítja az idő kerekét

A REVERSIVE egy öregedésgátló bőrápoló család az Anti-Aging sorozatban, Re-Youth Complex-szel, mely visszahozza a bőr egyedülálló szépségét, és eltünteti az apró bőrhibákat. A Re-Youth Complex-nek azonnali simító hatása van. A modern, nagyteljesítményű aktív összetevőknek, melyek a sejteket fiatalon tartják, aktiváló hatása van, és a bőrnek csodás ragyogást kölcsönöz. Ezzel egyidőben növeli a sejtek stressznek való ellenállóképességét. A bőr elszíneződése és egyenetlensége csökken, az arcbőr láthatóan feszesebb és simább, és frissen, fiatalosan ragyog.

GRAND CRU

A Grand Cru kiadással a BABOR egy exkluzív és rendkívüli ampulla kezelést hozott létre a különösen igénybe vett bőr számára. Három teljes összhangban lévő ampulla koncentrátum exkluzív rózsa kivonattal, magas hatékonyságú és mindenre kiterjedő anti-aging élménnyel.