Facebook
+36 20 919 0361
arcmasarc@gmail.com

A DR. GRANDEL luxuskezelései az alábbi termékcsoportokkal történnek.

ELEMENTS OF NATURE - A Természetes Szépség Titka

A DR. GRANDEL magas minőségü természetes kozmetikumokból álló új termékcsaládjával minden bőrtípusnak természetes és professzionális törődést nyújt. A búzacsírákból nyert multi-aktív kivonat, az EPIGRAN, az ELEMENTS OF NATURE termékcsalád meghatározó esszenciája. Egyedülálló módon egyesíti a természetességet, hagyományt és hatékonyságot, amely eddig más hatóanyagnál nem fordult elö. A készítmények nem tartalmaznak tartósítószert, parabeneket, ásványi olajokat, paraffinokat, szilikont, állományjavítókat, színezéket és illatanyagot.

BEAUTY X PRESS - Azonnal látható tökéletes bőrápolás minden bőrtípusra

A mai Nők túlhajszolt világunkban a karrierépítés és a családi teendők mellett megjelenésükben is igazi Hölgyek akarnak maradni: gyönyörűek, és stílusosak. A DR. GRANDEL Beauty X Press termékcsaládja jól illeszkedik az elfoglalt modern nők életstílusához. Olyan hölgyek számára dolgozták ki, akiknek bár kevés idejük jut a napi szépségápolási rutinra, mégsem hajlandóak lemondani az igazi szépségről. Az Ő kozmetikumuk a Beauty X Press Energia x Frissesség x Ragyogás

BEAUTYGEN - "Örök fiatalság" és megújulás

Kutató biológusok megfejtették a fiatalosan gyönyörű és tökéletes bőr a titkát! Sok-sok évnyi kutatás után svájci biológusok elérték azt a technológiát, aminek a segítségével természetes úton és hatóanyagokkal aktiválni képesek a legfontosabb gént a „beautygen”-t vagyis a szépség gént. A "Beautygen" aktiválja a bőr szépségért felelős génjeit, védelmet nyújt a kollagén rost számára, a bőrszerkezetnek pedig új rugalmasságot ad. BEAUTYGEN fiatalos és megújult bőrt varázsol.

NUTRI SENSATION - Innovatív Bőrtápláló Formula

Negyvenes éveink elején bőrünknek szüksége van már olyan speciálisan kombinált összetételű ápoló termékekre, amik egyszerre gazdagok tápláló és aktív hatóanyagokban. A NUTRI SENSATION termékcsalád tápláló és regeneráló hatóanyagai magas koncentrációban tartalmaznak minden olyan hatóanyagot, ami a tökéletes egyensúlyhoz szükséges. Használatukkal a bőr feszes, ragyogó és fiatal lesz.

HIDRO-AKTÍV - Intelligens Hidratálás

A HIDRO-AKTÍV (HYDRO ACTIVE) készítménycsalád elsődleges célja a bőr intenzív hidratáló ápolása. A száraz, központi fűtéses levegő, a légkondicionálás, a napozás, vagy egyszerüen a bőr adottságai komoly nedvességvesztéshez vezethetnek már fiatal korban is. A HIDRO-AKTÍV egyedi választ ad a száraz bőr, valamint a vízhiányos kevert bőr igényeire. Az alga- és tengervíz komplex hatására a bőr visszanyeri frisseségét és életerejét.

IDŐTLEN SZÉPSÉG - A Gyönyörû Bőr Nem Kor Kérdése

Feszes kontúrok és fiatalosan ragyogó megjelenés - ezt kínálja az IDŐTLEN SZÉPSÉG (TIMELESS) készítménycsalád. A bőr állandó megújulásra képes, de a folyamat a kor elõrehaladtával lelassul. Ugyanakkor a külső hatások is jelentösen felgyorsítják a természetes öregedési folyamatot. Emiatt megjelennek az első ráncok és a bőr feszessége csökken. Az IDŐÖTLEN SZÉPSÉG a DR. GRANDEL páratlan öregedésgátló készítményeinek gyüjteménye, amelyek hatásosan küzdenek az idõ nyomai ellen.

PERFORMANCE 3D

A PERFORMANCE 3D termékcsalád az innovatív három dimenzió-technológia és maximális hatóanyag-koncentrációval támogatja a bőr ifjúságát, igazi alternatívát kínálva a ránckezelésben. 35 éves kortól a bőrben csökken a hyaluronsav koncentrációja, amelynek eredményeképp megjelennek az első ráncok, rugalmatlan, stresszes lesz az arcbőr. A PERFORMANCE 3D a legújabb többdimenziós-technológiát alkalmazza a kozmetikában, ezáltal hatékonyan tűnteti el az idő jeleit.

PROTECT - Vitalitás és Megújult Energia

A vitaminok védik a megviselt bőrt és erősítik annak védekezőképességét a környezeti hatásokkal szemben, semlegesítik a napfény okozta bőröregedésért felelős szabad gyököket. Az A-, a C- és az E-vitamin,- azaz a szépségvitaminok,-megelőzik a bőr idő előtti öregedését és friss, ragyogó külsőt kölcsönöznek a bőrnek.

HYDRO-LIPID - Problémás, Érett Bőrre

Kortól függetlenül minden nő egyenletes, puha és ápolt arcbőrre vágyik. Ha az idő elörehaladtával is meg akarjuk őrizni ezeket az előnyöket, akkor létfontosságú, hogy megfelelő egyensúlyban álljon a bőr/zsír aránya. A HYDRO-LIPID család gazdag készítményei kifejezetten a problémás, érett és száraz bőr igényeit szolgálják: ellátják lipidekkel, nedvességgel és regeneráló hatóanyagokkal. Az eredmény: sima, friss és finom bőr.

PURIFACE - A Tiszta Bőr Titka

A problémás bőrre nem könnyû megtalálni a megoldást. Számos különböző tényező okozhat mitesszert és pattanást: túlzott faggyútermelés, hormonális ingadozások, egyéni hajlam, de a stressz, a helytelen ápolás és az egészségtelen táplálkozás is fontos szerepet játszik. A TISZTA ARCBŐR (PURIFACE) készítmények megtisztítják és finomítják a bőrt. A bőr aktuális állapotától függően vagy megelőzik a túlzott faggyútermelést vagy erőteljesebben hidratálják a bőrt. A TISZTA ARCBŐR készítmények gyulladáscsillapítók és hozzájárulnak a pattanások és mitesszerek gyorsabb letisztulásához. Az eredmény: üdébb és tisztább arcbőr.

ÉRZÉKENY EGYENSÚLY - Száraz És Érzékeny

Az érzékeny bőr hajlamos a kipirosodásra, a hajszálértágulatra, és fokozottan reagál a külső és belső irritációra. A nyugtató hatású növényi kivonatok és a gazdag természetes olajok enyhítik az irritációkat és bőséges nedvességgel látják el a bőrt. Az ÉRZÉKENY EGYENSÚLY (SENSITIVE BALANCE) készítmények fokozzák a bőr természetes védekező képességét és csodálatosan puhává és ellazulttá varázsolják a bőrt.

ULTRA SENSITIVE - Hiperérzékeny Bőrre

Viszketés, égés, feszítõ érzés, kipirosodás, hámló területek..., egyre több ember szenved tőlük és az érzékeny bőrtől. Az érzékenység a bőr felfokozódott reakciókészsége, amit a védekezőképességének gyengülése okoz. A bőr egyszerűen "nem bírja tovább". A teljesen új krémalapot tartalmazó ULTRA SENSITIVE készítmények "második bőrként" védenek. Az intelligens készítmények lamellás szerkezete a bőr külső rétegeit utánozza, ezáltal ellenállóbbá teszi a bőrt a külső hatásokkal szemben. A készítmények nem tartalmaznak illatanyagot, színezéket, tartósítószert, szilikont, paraffinokat és állományjavítókat.

SPECIALS

A SPECIALS termékcsalád intelligens termékei megoldást nyújtanak a bőr egyedi problémáira, ezáltal hibátlan megjelenést és sugárzóan szép arcszínt kölcsönöznek használójuknak.