Facebook
+36 20 919 0361
arcmasarc@gmail.com

Az EunSung kezelései az alábbi termékcsoportokkal történnek.


EunSung Microson Pen HIFU arckezelőgép

Felhasználási terület: arcfiatalítás, face lifting, bőrfeszesítés, könyebbé vált periorbitális, periokuláris és nasolabiális ránccsökkentés, szemöldök és állvonal emelés.

A Microson Pen működése a HIFU arcfiatalító eljáráson alapul. A készülék fókuszált ultrahang technológiája a bőr különböző rétegeiben apró, kontrollált hősérülési pontot hoz létre az alkalmazott pen-transducer típusától függően 4,5 mm, 3,0 mm és 1,5 mm mélységekben. A kezelés esszenciája az a folyamat, mely során a 60-65 ℃ hőmérsékleten létrehozott hősérülések pontjainak környezetében először egy „shrinking”-nek nevezett azonnali szövetfeszesítés jön létre. Ezt követi a 2-4 hónap alatt felépülő, a fibroblast állomány rekonstrukcióján alapuló neo-collagenesis folyamat, amely során egy hosszútávú face-lifting és arcfeszesítő hatás alakul ki.

A HIFU készülékek, amelyek pontokból álló sorozatlövésekkel hoznak létre koagulációs pontokat nehezen tudják kezelni a szem és száj körüli területeket azok szerkezeti sajátosságai (forma, méret, stb.) miatt.

A Microson Pen – más HIFU berendezésekkel szemben – egyetlen koagulációs pontot hoz létre és folyamatosan mozgatható a kezelési területen, lehetővé téve a kis területek kezelését, mint például a periorbitális, periorális, nasolabiális vonalak és az íves vagy szabálytalan formájú részek.

Amikor a pen-transducerbe épített szenzor érzékeli, hogy a transducer hőmérséklete elérte vagy meghaladja a 43 ℃-t, akkor a biztonságos kezelés érdekében a rendszer automatikusan korlátozza az energiakibocsátást.

A Microson Pen tehát különösen az arc kisebb méretű területein alkalmazható nagy hatékonysággal. A három rétegű, az arc különböző zónáira kiterjedő, valóban hatásos kezelés során számos mikro-koagulációs sérülést szükséges létrehozni a vendégek maradéktalan elégedettsége érdekében, figyelembe véve a kezelt személyek egyedi adottságait is.

A kezelt terület már a HIFU eljárás után közvetlenül is látványosan fiatalabb. A végleges eredmények 2-4 hónap alatt teljesednek ki, és kb. egy évig tartósan megmaradnak. A Microson Pen teljes arcfiatalítást tesz lehetővé, mert 1,5 mm, 3,0 mm és 4,5 mm mélységben egyaránt képes dolgozni, elérve azt a SMAS réteget is, amit más elektrokozmetikai vagy fényesztétikai eljárások korábban nem tudtak kezelni.

Szemmel látható eredmények:


EunSung Comfort Dual bőrfeszesítő és bőrfiatalító rendszer

Felhasználási terület: bőrfeszesítés arcon és testen, bőrfiatalítás arcon és testen, lifting, kontúring.

Thermal-frakcionális RF

A thermal-frakcionális RF hőenergiája a tipen látható pontok alatt penetrál mélyen a bőrbe, ahol a megnövekedett hőmérséklet hatására a megereszkedett kollagén rostok megrövidülnek jól láthatóan feszesebb bőrt eredményezve már az első kezelési alkalom végén. A kezelés hosszú távú eredménye, hogy az RF energia stimulálja a kollagént és elasztint termelő fibroblaszt sejtek működését, amelynek hatására hosszabb távon tartós eredményeket nyújtó kollagén újratermelődés indul meg a bőrben (az első eredmények 2-3 hét múlva már láthatóak).

Szemmel látható eredmények: