Facebook
+36 20 919 0361
arcmasarc@gmail.com

A GUINOT kezelései az alábbi termékcsoportokkal történnek.

Aroma Arckezelés - A Növények Varázsa

A kezelés megkezdésével az esszenciális olajok varázslatos illata egy csodálatos szépségápolási utazásra csábítja el. Bevezetésként a nyugalomba és a tökéletesség érzésébe ez az egyedülálló metódus kombinálja az esszenciális olajok előnyeit a nyomópontos masszázs technikájával. Relaxáljon és adja át magát kozmetikusa szakértő kezeinek, aki a kezelést a bőrtípusának megfelelő, személyre szabott lehúzható maszkkal egészíti ki. Az AROMATIC javasolt akár egy egyszeri "energiabombának" vagy akár három alkalmas kúraként is.

Liftosome - A Fiatalos Ragyogásért

Az idő előrehaladtával és a fáradtság jeleként a bőr megereszkedik és veszít rugalmasságából. A Liftosome kezelés fiatalosságot és feszességet ad a bőrének eltörölve korának jeleit. A Liftosome kezelés helyreállítja a ragyogását és vitalitását, eltünteti a fáradtság jeleit. Kozmetikusa egy személyre szabott kezelést nyújt a Pro-Collagénnel, amely helyreállítja a bőr rugalmasságát. A kezelés alatt a Thermolift Maszk gyengéd melege új energiával látja el és regenerálja a bőr feszességét. A kezelés végén örömmel fogja tapasztalni, hogy a bőre fiatalosan ragyog, relaxált és feszes lesz.

Beauté Neuve - A Kétfázisú Bőrhámlasztás

A fáradtság, a stressz vagy az elmúló évek hatására a bőr rugalmassága és ragyogása csökken, felszínén pigmentfoltok jelenhetnek meg. A hámréteg vízhiányos sejtekkel lesz "körülzárva", a sejtmegújulás lelassul és az arcszín fakóvá válik. Már egy kezelés visszaállítja a ragyogó arcszínt, míg egy három alkalmas kezelés elhalványítja a pigmentfoltokat, világosítja a bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket, így bőre újra lélegezhet. A sejtmegújulás felgyorsul és az arcbőr fiatalossá, ragyogóbbá válik.

Lift Summum - Ráncfeltöltés és feszesítés az arcon, a nyakon és a dekoltázson

A LIFT SUMMUM kezelés kisimítja a felhámot, megemeli az arckontúrt és feltölti a ráncokat négy lépésben: a gyengéd tisztítást hármas hatású hámlasztás követi, utána egyedi masszázs következik a Feszesítő Masszázs Szérummal, majd a hialuron sav tartalmú ráncfeltöltés. A kezelést két maszkkal, az arc-nyak és a dekoltázs maszkkal fejezzük be.

HYDRAPEELING - Hámlasztó kezelés

A HYDRA PEELING pH kezelés a gyümölcssavak hámlasztó erejével feloldja a sejtek közötti kötőerőt és a bőr mélyebb rétegeiben is újravarázsolja bőrt, majd regenerálja a bőrsejteket és táplálja, helyreállítja a bőr védőrétegét. A HYDRA PEELING Hydrabrasion kezelés apró, bőrbarát dörzshatású részecskékkel hasonló hatást ér el azon a bőrön, amely érzékenynek mutatkozik a savas hámlasztások iránt. Mindkét kezelés eredményeképpen a látható ráncok mélysége csökken, javul a bőr tónusa, feszessége és színe, halványulnak a pigment foltok.

EYE LOGIC - Szemkörnyék ápoló kezelés

A fiatalos szemkörnyékért kozmetikusa hatásos, de gyengéd megoldást ajánl. A kezeléssel különösen a ráncok, a puffadtság és a sötét karikák kialakulása előzhető meg, illetve ezek a tünetek kezelhetők. Már az első alkalom után az apróbb ráncok eltűnnek, a szarkalábak kisimulnak és a szem fiatalosan ragyogóvá válik.

HYDRACLEAN - Mélytisztító kezelés

A szabadalommal védett, melegíthető elektródás kezelőgéppel és különleges, bőrtípusoknak megfelelő szérum zselékkel végzett mélytisztító kezelés eredményeképpen a bőr fellélegzik, megszabadul a méreganyagoktól és láthatóan tisztább, ragyogóbb lesz.

HYDRADERMIE - Kettős ionizációs kezelés

Új szérum zselével bővült a Hydradermie sztárkezelés: a Longue Vie Soleil zselé hatóanyagai (Tyr-ol, réz gluconate, E vitamin, Cellular Life Complex) előkészítik a bőrt a napozásra, illetve tartósítják a barnaságot és védik a bőrt a káros UV sugarak hatásától.